Mentor i Venture Cup

Venture Cup har et ønske om at studenter som deltar i Venture Cup skal kunne få bistand av profesjonelle rådgivere innen ulike fagområder. Hver av de åtte finalistene vil bli matchet med eksperter innen forskjellige felt som mentor.

Årets mentorer i Venture Cup Norge

Nancy Fandler Brodin

Nancy Fandler Brodin

STI Norway - Scandinavian Technology Institute
Amund Tveit

Amund Tveit

Memkite AS

Caspar Lund

Caspar Lund

BTO
Christian Rangen

Christian Rangen

Engange // Innovate
Helge Lundsvoll Andersen

Helge Lundsvoll Andersen

Mesta AS
Inger Hanne Vikshåland

Inger Hanne Vikshåland

Engange // Innovate
Jørgen Harsem

Jørgen Harsem

Visma AS
Magnus Hakvåg

Magnus Hakvåg

Hakvåg AS
Maja Adriaensen

Maja Adriaensen

Startup Norway
Rasmus Dupont

Rasmus Dupont

Plougmann & Vingtoft
Sophus Slaatta

Sophus Slaatta

Microsoft

Vil du bli mentor?

Venture Cup har et ønske om at studenter som deltar i Venture Cup skal kunne få bistand av profesjonelle rådgivere innen ulike fagområder. Hver av de åtte finalistene vil bli matchet med eksperter innen forskjellige felt som mentor.

Hvis du vil bli mentor, kan du sende inn din søknad via knappen under. Venture Cup vil svare på søknaden din innen en uke etter innsendt skjema med spørsmål eller aksept som mentor. Tidsbruk er ca åtte til ti timerover en tidsperiode på 3 måneder, med mulighet for forlengelse. Fordi de åtte finalistene er fra hele landet, vil veiledning av lagene skje over telefon, e-post og andre midler som avtales mellom mentor og team. Mentorer er velkommen til å delta på alle Venture Cup sine arrangementet, og vil bli presentert på nettsidene. Hvis du ikke har anledning til å være mentor i år, men har kolleger eller venner som kunne være kvalifisert, kan du videresende og anbefale denne muligheten til dem. Mentorer er et kraftig værktøy og viktig støtte for en oppstartsbedrift, og som mentor du vil ha en mulighet til å hjelpe de unge gründere til å lære mer og bli mer vellykket.

Mentorer vil være ansvarlig for å kommentere på sitt teams forretningsplan og sette fokus på styrker og svakheter, samt hjelpe til med problemer som kan oppstå både i det virkelige liv og i konkurransen. Mentorer vil fokusere på å gjennomgå forretningsplanen m/vedlegg og PowerPoint-presentasjoner som brukes til pitching. Som mentor vil du ha en stor grad av fleksibilitet i forhold til deres engasjement med teamet, men som minimum er hver mentor pålagt å gjennomgå forretningsplanen, og gi tilbakemelding på den og lagets presentasjon.

Send mail til: venturecup@startnorge.no